• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

#steunlokaal - koop Vermicompost uit Amersfoortse keuken!

Gepubliceerd op: 14-04-2020

Onze vermicompostproductie is -na bíjna één jaar "in bedrijf"- inmiddels goed op gang gekomen. Het goede nieuws in deze barre tijden: je kunt bij ons langs komen om supercompost (ook wel 'wormenhumus' genoemd) aan te schaffen en je moestuin- of balkonplanten, kruiden, fruitbomen, bessenstruikjes, enz. te verwennen! StadsWormerij is een coöperatie-met-een-missie; jóuw aanschaf van StadsWormerij-vermicompost is dus een rechtstreekse investering in een maatschappelijke en circulaire onderneming. Bovendien: je krijgt een excellente bodemverbeteraar, vermicompost uit Amersfoortse keuken!

Hieronder vind je een overzicht met onze vermicompost-prijzen:
> 2L (ca. 1 kg): €3,75
> 6L (ca. 3 kg): €10,-
> 10L (ca. 5 kg): €15,-
> 20L (ca. 10 kg): €27,50
> 40L (ca 20 kg): €50,-
Bestellingen / levering / ophalen
Bestellingen vanaf 20 kg bezorgen we -binnen de gemeentegrenzen van Amersfoort- gratis; dat doen we zoveel mogelijk tegelijkertijd met onze 'inzamelronde' van onze organisch afvalservice (op dins- en vrijdagen). Daar hoef je verder niet voor thuis te blijven; we zetten 't gewoon voor je deur of in je tuin. Laat maar weten waar we de emmertjes neer mogen zetten!
Kleinere hoeveelheden (dus minder dan 20 kg) zijn vaak op dinsdagen en vrijdagen wel bij ons in de StadsWormerij op te halen; ons adres = Oude Lageweg 66 te Amersfoort. Kijk a.j.b. van te voren even op Google maps voor je de reis naar de StadsWormerij aanvangt > Oude Lageweg 66 Amersfoort.
Overleg van te voren even over een geschikt moment met onze Wormenbaas Kees => 06 - 244 333 79