• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Crowdfunding StadsWormerij

Gepubliceerd op: 13-04-2023

HELP JE MEE DE STADSWORMERIJ 2.0 MOGELIJK TE MAKEN? KLIK A.J.B. OP DE FOTO OM HET GEHELE ARTIKEL TE LEZEN!

Yes, we starten een crowdfunding om de StadsWormerij 2.0 te realiseren! Om de haalbaarheid van onze crowdfunding via CrowdAbouNow te kunnen inschatten, willen we eerst toezeggingen verzamelen binnen onze StadsWormerij-community. Dat doen we via deze online-enquête. Invullen kost nog geen 5 minuten! Help ons dus op weg en vul a.j.b. die vragenlijst in - dank alvast!

Idee achter de StadsWormerij 2.0? Op een vaste locatie en met een professionele(re) inrichting méér lokaal Amersfoorts organisch "afval" verwerken in vruchtbare Vermicompost uit Amersfoortse Keuken.
Een grote stap natuurlijk, die we alleen met hulp van velen kunnen zetten. De ontwikkeling van de StadsWormerij 2.0 vraagt namelijk een flinke investering. Om onze plannen uit te voeren hebben we minimaal €200.000 nodig. Dus zoeken we 200 mensen die gemiddeld €1.000 euro willen investeren; óf 400 m/v/x die €500 inleggen - of 20.000 personen die een tientje doneren... ;-)

Meer weten of het "hoe, wat & waarom" van onze crowdfunding voor de StadsWormerij 2.0, incl. de mogelijkheden om mee te doen?
We hebben een toelichting voor je uitgewerkt, je vindt 'm hier: 'STADSWORMERIJ 2.0: HOE, WAT & WAAROM VAN CROWDFUNDING'.

beeld: Les Alchimestes (frankrijk), een voorbeeld van micro-industriële verwerking van organisch "afval" midden in de stad